Binnenmaas spaart Piershil niet

Wanneer de kampioen met het geplaagde Piershil de schaal deelt. Respect mannen. - Foto FC Binnenmaas

Maasdam – Afgelopen zaterdag heeft de Maasdam formatie van Fop Gouman met 16-0 van Piershil gewonnen. Ook na het behaalde kampioenschap, 3 weken geleden ging Binnenmaas er vanaf de eerste minuut vol tegenaan.

Een extra drijfveer hierbij was wellicht het officiële kampioensfeest dat na afloop zou plaats vinden. Dat het met de rust nog maar 4-0 stond was eigenlijk een klein wonder, gezien de vele kansen die Binnenmaas creëerde en niet benutte. Na rust was dit anders, toen werden veel kansen wel benut.

Eindstand 16-0

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Prins barstte het kampioensfeest goed l Een leuk detail hierbij was dat een flink aantal spelers van Piershil heel lang in de kantine van Binnenmaas bleven om het feest mee te vieren. Zo kun je in de voetbalwereld dus ook met elkaar omgaan.

De stand bovenaan is na 24 wedstrijden als volgt: 1e FC Binnenmaas 60 punten, 2e Rozenburg 49 punten, 3e Oud- Beijerland 48 punten, 4e OVV 46 punten en 5e ‘s Gravendeel 40 punten.

Komende zaterdag speelt Binnenmaas voor de competitie in Oostvoorne tegen OVV, aanvang 14.30 uur.