30 gasten van de Zonnebloem Oud-Beijerland bezoeken Blijdorp

182

Woensdag 17 mei op een zonovergoten dag, brachten ruim 30 gasten van De Zonnebloem Oud-Beijerland een bezoek aan Diergaarde Blijdorp.

Zij genoten van het verblijf, de rondgang langs de verschillende dierenrijken en van een heerlijke lunch.Dit alles werd mede mogelijk door een grote groep vrijwilligers die hen gedurende de gehele dag hebben begeleid.

De Zonnenbloem Oud-Beijerland is met  35 vrijwilligers actief voor de langdurig zieke en/of gehandicapte medemens in de leeftijd vanaf 18 jaar. Wij doen dat door bezoekwerk in de thuissituatie en ook door het organiseren van een reeks van ontspanningsactiviteiten gedurende het jaar


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.