Boekenmarkt Willemstad opnieuw op Eerste Pinksterdag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: PR

Willemstad – De jaarlijkse boekenmarkt van Willemstad is dit jaar opnieuw op Eerste Pinksterdag. Op de Voorstraat in de historische vesting van Willemstad kun je op zondag 9 juni de hele dag rondstruinen langs kraampjes met tweedehands boeken, waaronder Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografieën, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans, boeken over de regio, enz. Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze. De boekverkopers komen uit het hele land.

Vorig jaar is de boekenmarkt voor het eerst verplaatst van Tweede naar Eerste Pinksterdag, zodat de boekenmarkt niet meer samenvalt met de doorkomst van de Roparun door Willemstad. Dat is vorig jaar goed bevallen: de boekenmarkt trok veel publiek en ook de combinatie met de Ibizamarkt was voor veel mensen een reden om op Eerste Pinksterdag Willemstad te bezoeken. Ook dit jaar is deze lifestyle-markt op Eerste Pinksterdag op het Havenhoofd, even buiten de vesting. Beide markten zijn op loopafstand van elkaar.

De boekenmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Bij de Jachthaven van Willemstad is volop gratis parkeergelegenheid. Dit is ongeveer 5 minuten lopen van de Voorstraat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.