Design Logistics blijft groeien en zoekt chauffeur

0
912

Wagenpark-02-1024x768

Logo Design Logistics DEFINITIEFRotterdam-Albrandswaard – Design Logistics BV is op zoek naar een chauffeur voor haar zeecontainertransport, voor dag of avond/nacht. Door blijvende groei van Design Logistics verwelkomen zij graag per direct een nieuwe chauffeur.

Design Logistics is een professionele, betrouwbare en innovatieve partner op het gebied van containertransport en handling van zeecontainers (crossdock, gasmeting & ontgassen, uithalen & inleveren). Met moderne en multifunctionele wagenpark (Euro 5 en 6) en gecertificeerde chauffeurs leveren zij designed kwaliteit bij elke opdracht. Design Logistics vervoert zeecontainers door voornamelijk Benelux, Duitsland en Frankrijk en zorgen daarnaast dat ook de daarmee samenhangende werkzaamheden betrouwbaar en efficiënt worden uitgevoerd.

Medewerkers van Design Logistics denken mee, stellen vragen, leveren de hoogste kwaliteit en staan altijd klaar.

Word je er blij van om te werken in een professioneel team, waar je in een informele en no-nonsense sfeer steeds het beste wilt bereiken voor de klanten? Kijk dan snel op www.designlogistics.nl/werken-bij/ of email jouw CV en motivatie naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.