Nieuwe adverteerder: Bestratings en Containerreiniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij B.C.S. (Bestratings- en Containerreiniging Strijen) als nieuwe adverteerder op de website’s Hoeksch Nieuws en Strijen Info. Ook meer naamsbekendheid en bereik in de Hoeksche Waard krijgen? Klik dan hier.

B.C.S. (Bestratings- en Containerreiniging Strijen) is een bedrijf dat op locatie diverse reinigingen verricht, voor zowel zakelijke als particuliere relaties.

Alle reinigingswerkzaamheden worden verricht door een speciaal daarvoor ingerichte reinigingsauto. Door middel van een hogedruk techniekinstallatie gecombineerd met kokend heet water wordt een optimaal resultaat bereikt.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het reinigen van containers, variërend van de “bekende kliko” in de achtertuin tot grote stalen containers bij bedrijven en instellingen.

Waarom uw container laten reinigen?

Het reinigen van de container is voor de meeste mensen lastig, tijdrovend en wordt om die redenen vaak nagelaten. Met als gevolg dat de container(s) altijd sterk vervuild zijn.

Het spoelwater wat uit de container komt wordt door ons opgevangen, en op een verantwoorde manier afgevoerd.

Dus zeker een ontlasting voor ons milieu.

Daarnaast kan bijvoorbeeld uw terras, gevel, oprit of bedrijventerrein ook gereinigd worden.

Hieronder treft u onze overige contactgegevens aan:

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren