Een diefstal van sieraden in Mijnsheerenland, Een overval in Krimpen aan den IJsel en Cold Case uit het Westland; donderdag in Bureau Rijnmond

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Rotterdam – In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, wordt wekelijks aandacht gevraagd voor misdrijven, in de hoop dat de kijkers van het programma kunnen helpen bij het oplossen daarvan. Deze week onder andere diefstal sieraden in Mijnsheerenland een overval op een 98-jarige man in Krimpen aan den IJssel en een Cold Case uit het Westland.

Diefstal sieraden in Mijnsheerenland

De dochter van een echtpaar uit Mijnsheerenland gaf een feestje voor haar 16e verjaardag. Niets mis mee, zou je zeggen. Totdat na afloop bleek dat een grote hoeveelheid sieraden uit de woning waren verdwenen. Het slachtoffer verteld over de emotionele gevolgen voor haar

Overval op woning

Vastgebonden en bestolen van zijn sieraden lieten twee overvallers een 98-jarige man in zijn woning aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel achter. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en beelden en informatie zijn meer dan welkom.

.

Cold Case

Op 6 mei 2003 vond de bewoonster in haar woning aan de Vuurdoorn in Naaldwijk het lichaam van haar 31- jarige Poolse vriendin Iwona Galla. Uit onderzoek bleek dat zij met geweld om het leven was gebracht. Iwona was in die woning om hennepplanten te knippen. Het destijds verrichte onderzoek heeft niet tot een verdachte geleid. Het rechercheteam wil daarom met iedereen in contact komen die Iwona kende. Iwona zou gewerkt hebben in Schiedam en in het Westland.

Schieten op de Joubertstraat

Op zondag 12 mei werd in de Joubertstraat meerdere keren geschoten. Een geparkeerde auto en scooter werden geraakt. Kort erna troffen agenten een uitgebrande Volkswagen in de Jalonstraat. De auto is vermoedelijk betrokken bij het schietincident. De politie spreekt graag met mensen die de Golf GTI eerder hebben gezien.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren