‘s-Gravendeel weer een stuk schoner dankzij de Bouwsteners

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto M.van der Vorm
Morgen, zaterdag 18 maart, is er weer de jaarlijkse landelijke opschoondag. Dit jaar bestaat het Hoeksche Waards Landschap 50 jaar en die combinatie zorgde voor een opschoon moment in de buurt van basisschool De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel.

Onder leiding van Cees Mesker van het HWL gingen in de ochtend kinderen van de groepen 7 op pad met vuilniszakken, knijpers en harken om 50 stuks afval te rapen (of een veelvoud hiervan). Deze knipoog had natuurlijk met het jubileum te maken.
 
Met harken werd er ook veel zwerfvuil uit de nabijgelegen sloten gevist en na een klein uurtje hard werken, was er een behoorlijk veelvoud van 50 stuks aan zwerfafval verzameld. Dit werd vervolgens door Cees bij de RAD afgeleverd.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.