Het inbrekersgilde heeft de Hoeksche Waard weer gevonden, maak het inbrekers moeilijk

0
688
Foto PR

InbraakHOEKSCHE WAARD – De cijfers liegen er niet om! Het inbrekersgilde heeft de Hoeksche Waard weer gevonden. De afgelopen week is er al zeven maal ingebroken. De Politie  doet er alles aan om inbraken te voorkomen maar kan het niet alleen melden ze op hun Facebookpagina.

Ziet u iets verdachts? Bel de Politie dan alstublieft bij spoed 112 indien geen spoed 0900 8844. De Politie komt liever tien keer voor niets dan één keer te laat.

Verder vraagt de Politie u het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een goede afsluitbare poort, goed hang en sluitwerk en verlichting in de tuin. Zorg er verder voor dat uw woning een bewoonde indruk maakt. Laat dus voldoende licht branden en zet bv een tv aan als u weggaat. 

Niets is zo vervelend om thuis te komen en de schoenafdrukken van een vreemde op je meubels aan te treffen en te zien dat je dierbare spullen zijn verdwenen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.