Rommelmarkt Dierenopvangcentrum De Dierenstee 8 juni 2019

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp – Op zaterdag 8 juni 2019 organiseert Dierenopvangcentrum De Dierenstee weer haar jaarlijkse rommelmarkt. Op het terrein van de opvang wordt net als voorgaande jaren een divers aanbod aan tweedehands spullen aangeboden; van boeken tot woonaccessoires en van speelgoed tot kleding.

De opbrengst van de rommelmarkt komt volledig ten goede aan De Dierenstee, maar de opvang kan die dag ook op een andere manier gesteund worden. Leerlingen van het Hoeksch Lyceum in Oud-Beijerland verkopen namelijk zelfgemaakte cup cakes en brownies en de opbrengst van deze verkoop is bestemd voor de dieren!

Uiteraard is er aan de jongste bezoekers gedacht; zij kunnen knutselen of zich uitleven op het springkussen van stichting Dierenlot.

Bij goed weer kunnen bezoekers plaatsnemen op het terras met koffie, thee of fris en wat lekkers. IJsmo is tijdens de rommelmarkt ook dit jaar weer aanwezig met de ijsfiets.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 8 juni van 09.30 tot 16.00 uur. De opvang zelf is die dag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a in Numansdorp.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren