Nieuwe adverteerder: Bodychange Personal Training & Coaching gevestigd in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
HOEKSCHE WAARD – Vandaag verwelkomen wij op Hoeksch Nieuws Hoeksche Waard een nieuwe adverteerder Bodychange het adres voor Personal Training & Coaching in de Hoeksche Waard en gevestigd in ‘s-Gravendeel.  Ook interesse om te adverteren? Klik dan hier.

Over Bodychange

 
Bodychange is een Personal Training studio in ‘s-Gravendeel. Wij geven 1 op 1 training op afspraak en coachen daarbij op voeding en leefstijl. Naast Personal Training & Coaching bieden wij ook Small Group trainingen aan. Hierbij wordt getraind in kleine groepjes waarbij ook op voeding en leefstijl wordt gecoacht. Hierdoor krijgt een ieder de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient. 
 
Naast Personal Training en Small Group Training geven wij ook Groepslessen. Voorbeelden van onze groepslessen zijn Boksen, Bootcamp, Extreme Fitness, Grit (HiiT), Barre, Spinning/Kracht. Onze bootcamptrainingen beperken zich niet alleen tot ‘s-Gravendeel maar worden bijvoorbeeld ook in Strijen en Westmaas gegeven.
 
 
Voor meer informatie neem eens een kijkje op onze website www.bodychange.nu of neem contact op via [email protected] / 06-83235906.
 
BodyChange
Mijlweg 23D
3295 KG ’s-Gravendeel

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren