Feestelijke naturalisatieceremonie in de gemeente Hoeksche Waard

440

Hoeksche Waard – Donderdag 6 juni reikte burgemeester Govert Veldhuijzen 14 ‘nieuwe’ Nederlanders de officiële papieren voor het Nederlanderschap in Oud-Beijerland uit. Te midden van vrienden en familie legden zij de eed of gelofte af, waarmee ze beloven hiermee de vrijheden en rechten die bij het Nederlanderschap horen te respecteren en de plichten te vervullen.

De genaturaliseerde Hoeksche Waarders hebben een diverse achtergrond. Zo komt een aantal uit Groot-Brittannië, Brazilië en Syrië. Eén van de ‘nieuwe’ Nederlanders woont hier al zijn hele leven en is geboren in Eindhoven. Hij is dan ook zeer trots dat hij zichzelf nu officieel Nederlander mag noemen.

Wij feliciteren deze Hoeksche Waarders met hun Nederlanderschap en wensen hen veel succes toe in de toekomst!

Foto Gemeente Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.