CBS De Schelp uit Puttershoek winnaar van de E-waste Race 2019

195
Foto RAD HW

HOEKSCHE WAARD – Vier weken lang hebben 10 scholen hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten op te halen. De deelnemers maakten kans op een schoolreisje naar Wetenschapsmuseum NEMO in Amsterdam.

De E-waste Race was ook dit jaar weer een daverend succes! Tot op het laatste moment was het een spannende race. CBS De Schelp in Puttershoek bleek de gelukkige winnaar met maar liefst 2965 ingezamelde apparaten!

De leerlingen van de school hebben door uitgebreid reclame te maken zoveel apparaten kunnen ophalen. Ze hebben zelfs het digitale reclamebord langs de N217 bij de rotonde Maasdam/Puttershoek gebruikt om de inzameling te promoten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.