Inloopavond woningbouwproject ‘De Waterborg’ in Puttershoek

528

Puttershoek – In samenwerking met projectontwikkelaar NCB Projectrealisatie organiseert de gemeente Hoeksche Waard een inloopbijeenkomst over het woningbouwproject De Waterborg (Schouteneinde/Molendijk in Puttershoek). NCB heeft gewerkt aan de stedenbouwkundige aspecten in het inrichtingsplan. Er zijn voornamelijk aanpassingen gedaan aan de appartementen op de hoek.

Inloopbijeenkomst

Woensdag 19 juni van 19.00 tot 21.00 uur in Cultureel Centrum De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek

U bent tijdens deze avond vrij om tussen het vermelde tijdstip binnen te lopen. Er wordt geen algemene presentatie gehouden. De inrichtingstekeningen worden getoond op banners waarbij u uw vragen aan de aanwezige architecten kunt stellen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.