Fancy fair IKC de Wereld op Noord: veel bezoekers en een mooie opbrengst

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto IKC

Schminken, zaklopen, koeien melken, eendjes vangen, nagels lakken, sjoelen en kraampjes met eten en drinken, tweedehands boeken, speelgoed en zelfgemaakte spullen: tijdens de fancy fair van IKC de Wereld op Noord, op vrijdag 12 april, was van alles te zien en te doen.

John Staps, directeur van het IKC, kijkt met veel plezier op de fancy fair terug: “Het was ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast iedereen meehielp en meedeed. Ouders en oud-leerlingen stonden achter de kraampjes of hielpen bij een activiteit, leerlingen verkochten zelfgemaakte spullen en veel kinderen kochten een strippenkaart waarmee ze aan de spelletjes en activiteiten konden meedoen. Met elkaar maakten we er een gezellige namiddag en avond van. We hadden zo’n 300 bezoekers en een mooie opbrengst van ruim 1.200 euro. Die gaan we gebruiken voor leuke activiteiten.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren