Meepraten over plannen van de gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Komende donderdag gaat de gemeenteraad in gesprek met inwoners over de nieuwe plannen van gemeente Hoeksche Waard. Waaraan moet de gemeente de komende jaren het geld uitgeven? De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis in Maasdam.

Waaraan geeft gemeente Hoeksche Waard de komende jaren haar geld uit?
Elke gemeente heeft een begrotingscyclus om tot die afspraken te komen. In juni bespreekt de gemeenteraad de belangrijkste uitgangspunten waaraan het geld volgend jaar uitgegeven moet gaan worden. Zij doet dit aan de hand van de door het college opgestelde Perspectiefnota. In het najaar volgt dan de feitelijke Programmabegroting met daarin de definitieve verdeling van de geldbedragen voor 2020 en volgende jaren.

Iedereen is welkom
De Perspectiefnota van gemeente Hoeksche Waard staat op de agenda van de extra beeldvormende bijeenkomst van de gemeenteraad, op donderdag 27 juni. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis in Maasdam. Iedereen is welkom om donderdag van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur mee te praten. Aanmelden kan via het e-mailadres [email protected]of telefoonnummer
088 – 647 18 74.

Kijk voor meer informatie over de Perspectiefnota op www.gemeenteraadhw.nl/perspectiefnota.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.