Video: Heinenoordtunnel 50 jaar

1688
Afbeelding uit video

Heinenoord – Op 22 juli 1969 opende minister Bakker de eerste Heinenoordtunnel.  Dat feestelijke gebeuren was voor de filmfabriek Polygoon aanleiding om daarvan een kort verslag te maken voor het bioscoopjournaal.

Omdat het nu 50 jaar geleden is, heeft Bas Romeijn het filmpje voor ons bewerkt door er de toen gebruikelijke  leaders van Polygoon er aan toe te voegen. Daardoor kunnen we als kijker weer helemaal de authentieke sfeer van het voormalige bioscoopjournaal proeven.

Zoals gebruikelijk heeft Bas het filmpje voor iedereen online gezet:

Bekijk voor meer informatie  https://basromeijnfilms.blogspot.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.