Poll: De voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in de Hoeksche Waard zijn in volle gang! Stap jij straks over naar glasvezel ?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard zijn in volle gang! Halverwege 2021 gaat E-Fiber van start met de aanleg. De gemeente Hoeksche Waard tekende in december een samenwerkingsovereenkomst. Binnenkort vind je hier meer informatie over welke providers beschikbaar zijn en hoe je een abonnement af kunt sluiten.

Wat nu nog goed gaat met een oud netwerk, lukt daarom over een paar jaar niet meer. Met een kopernetwerk haal je meestal een snelheid van ongeveer 100 Mbit per seconde; met glasvezel haal je nu al de 1000, voor verzenden én ontvangen. Over een paar jaar zullen mensen dat gewoon nodig hebben. Bovendien is glasvezel stabieler, minder gevoelig voor storingen en energiezuiniger dan kopernetwerken.

Daarom de volgende poll:

De voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard zijn in volle gang! Stap jij straks over naar glasvezel ?

  • Ik wacht eerst de prijzen af van de beschikbare abonnementen en aanbieders (55%, 403 Stemmen)
  • Ja ik stap over (38%, 283 Stemmen)
  • Nee ik ben tevreden met mijn huidige verbinding (7%, 52 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 738

Laden ... Laden ...

Lees ook: E-Fiber van start met glasvezel in de Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren