Vrijwilligers Buurt Bestuurt Puttershoek ruimen 17,5 kg zwerfafval op

178

Puttershoek – Vandaag zondag 14 juli hebben 7 vrijwilligers weer een aantal hotspots in Puttershoek van zwerfvuil ontdaan. Deze keer hebben ze onder meer het Weverseinde, de Kastanjelaan en een gedeelte van het wandelpad langs de vliet, het dorpscentrum en de Sportlaan en Valeriaan opgeruimd. In totaal is er 17,5 kg rommel opgehaald. Jammer dat we toch iedere keer weer zoveel troep moeten opruimen aldus de vrijwilligers.


Onderweg kregen de vrijwilligers ook deze keer weer een aantal complimenten voor hun inzet. Natuurlijk zou het nog leuker zijn als meer Puttershoekers een steentje (een uurtje per maand op de tweede zondag) zouden bijdragen. Maar ook het niet zomaar weggooien van allerhande blikjes, etenswaren enz. zou geweldig helpen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.