Foto-expositie van Cor Blok in Verzorgingshuis Immanuël in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Arie Pieters

‘s-Gravendeel – Bij de receptie van de ‘s-Gravendeelse vestiging van Zorgwaard, het verzorgingshuis Immanuël is vanaf 15 juli 2019 een nieuwe expositie te zien. Het betreft een fototentoonstelling van Cor Blok uit Mookhoek. De expositie is op de eerste verdieping bij de receptie.

Het verzorgingshuis Immanuël is sinds 2007 gevestigd in het Dienstencentrum ’t Weegje en zowel op de begane grond (in de hal bij de Openbare bibliotheek), als ook bij de receptie op de eerste verdieping worden wisselende tentoonstellingen georganiseerd. Cor Blok omschrijft zichzelf als een fotograaf van ‘alledaagse dingen’, geplaatst in een ander perspectief. Van landschappen, water, luchten tot objecten en beschimmeld fruit. Cor Blok: ‘Overal zijn structuren en andere werelden te ontdekken. Die probeer ik vast te leggen. Daarnaast ligt mijn interesse in de aloude technieken zoals bijvoorbeeld de blauwdruk en fotograferen op film. Het werken met deze technieken laten je meer nadenken over wat je fotografeert en hoe je dit doet. Immers, de film heeft een vastgestelde lengte. De Hoeksche Waarde, met ‘een twist…’ De lijnen van het land, en de invloed van de mens in het gebied. De uitzichten van nu en een twist naar het verleden en een kijkje over de grens van het gebied. Alles komt aan bod. De website hoekschewaarde.nl is een fotoproject waar ik overigens nog participanten voor zoek, om de waarde van de Hoeksche Waard te laten zien aan iedereen. Op bloxvisuals.nl kan men meer werk van mij zien. In de Blox’ Blog laat ik regelmatig een bericht achter over interessante ontwikkelingen.

Vragen over mijn werk kan men altijd stellen via de website of email: [email protected]. De fototentoonstelling van Cor Blok is nog te zien tot en met 30 september 2019. Bezichtiging is mogelijk op werkdagen alsmede op zaterdag. Toegang is uiteraard gratis.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren