Theetuin de Viking in de voormalige basisschool in Nieuwendijk officieel geopend.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Nieuwendijk – Wie in de Hoeksche Waard een unieke locatie zoekt voor een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart of een andere lekkernij kan vanaf deze week ook in Nieuwendijk terecht. De voormalige basisschool de Viking is niet langer alleen het woonhuis van Chiel maar herbergt nu ook een prachtige theetuin.

Op loopafstand van het vertrekpunt van de pont naar natuureiland Tiengemeten kunnen bezoekers van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur genieten van al het lekkers dat de menukaart te bieden heeft en én van de unieke locatie an de rand van het bos. Onder overweldigende belangstelling van buurtgenoten mocht wethouder Paul Boogaard, verantwoordelijk voor Economische Zaken en Recreatie en Toerisme symbolisch het eerste kopje koffie voor het ondernemersechtpaar inschenken. Voor de wethouder zelf was het ook een bijzondere gebeurtenis: hij zat namelijk zelf op deze basisschool.

Bezoek voor meer informatie de website

Theetuin De Viking

Vikingstraat – Nieuwendijk

Openingstijden

ma:Gesloten
di:10:30–17:00
wo:10:30–17:00
do:10:30–17:00
vr:10:30–17:00
za:12:00–17:00
zo:Gesloten

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.