Politie waarschuwt voor opdringerige klusjesmannen in de Hoeksche Waard

1999

Hoeksche Waard – De Politie kreeg op zaterdag 17 augustus een melding van een klusjesman die asfalteringswerkzaamheden aanbood in Strijen. De melders zijn niet ingegaan op het aanbod.Wees altijd voorzichtig als u met onbekende klusbedrijven in zee gaat, dit kan tot teleurstellingen leiden.

Ga niet in op spontane voorstellen om klusjes op te knappen van mensen die zich ongevraagd aan de deur presenteren. Wordt u met dergelijke opdringerige personen geconfronteerd of als personen op deze wijze hun diensten aanbieden, bel dan direct de politie via 0900-8844. Noteer altijd signalementen en/of kentekens. Als u wordt bedreigd of er is sprake van spoed dan belt u 112.

Ook wanneer u slachtoffer bent geworden van dergelijke klussers, meldt het dan bij de politie via 0900-8844. Denk niet alleen aan uzelf, let ook op alleenstaanden en/of ouderen in uw wijk of buurt. Deze malafide klusjesmannen gaan geraffineerd te werk en kiezen hun slachtoffers zorgvuldig. Betaal ook zeker geen voorschotten aan dit soort klusjesmannen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.