Omleidingen en afsluitingen tijdens kermis en Feestweek ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

‘s-Gravendeel – Van maandag 26 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2019 viert ’s-Gravendeel feest. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden op de genoemde dagen. Enkele straten worden voor het verkeer afgesloten en er is een alternatieve busroute. Verder kunt u uw auto tijdens een aantal activiteiten niet op straat parkeren.

Afsluiting straten

Dinsdag 27 augustus (17.30 – 21.30 uur)

Noord Voorstraat, rotonde Dr. Van der Bijlplein.

Woensdag 28 augustus (05.00 – 23.00 uur)

Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, Smidsweg (gedeeltelijk), Dr. Van der Bijlplein, Langestraat (gedeeltelijk), Rijkestraat en Beneden Strijensedijk.

Donderdag 29 augustus (17.00 – 23.00 uur)

Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk);

Donderdag 29 augustus (18.00 – 23.00 uur) (tijdens de Seuterloop)

Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, Smidsweg, Langestraat en rotonde Dr. Van der Bijlplein, Molendijk (gedeeltelijk), Nieuweweg, Maasdamseweg (gedeeltelijk), Mijlweg (gedeeltelijk), Gorsdijk (gedeeltelijk).

Vrijdag 30 augustus (16.30 – 00.45 uur)

Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, rotonde Dr. Van der Bijlplein en de Langestraat(beide gedeeltelijk).

Zaterdag 31 augustus (17.00 – 24.00 uur)

Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, Smidsweg gedeeltelijk tussen Kerkstraat en Zuid Voorstraat, en Hendrik Hamerstraat tussen Kerkstraat en Smidsweg.

Gedeeltelijke afsluiting Dr. Van der Bijlplein

Het Dr. Van der Bijlplein is vanaf maandag 26 augustus tot en met zaterdag 31 augustus gedeeltelijk afgesloten. Volg de borden voor omleiding vanuit ‘De Nest’. Het parkeerterrein aan de Havenstraat is in de periode van donderdag 22 augustus tot en met dinsdag 3 september afgesloten.

Omleidingsroute naar Berkman tankstation

Vanwege de kermis in de Havenstraat is de straat tussen het Berkman benzinestation en de Bevershoekstraat afgesloten van maandag 18 augustus tot en met maandag 2 september. Het tankstation is gedurende die periode alleen bereikbaar via het Dr. Van der Bijlplein.

Omleiding busroutes

Kijk voor actuele informatie op de website van Connexxion.

Wachtdienst

Heeft u tijdens de feestweek geluidsklachten? Neem dan contact op met de politie via tel. 0800 – 88 44. Neem voor overige vragen contact op met mevrouw E. Oron (team Vergunningen) via tel. 14 0186

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.