Concours Hippique De Zilveren Mustang bij paardrijvereniging de Mustang

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zuid-Beijerland – Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september a.s. organiseert Rijvereniging De Mustang het jaarlijkse Concours Hippique De Zilveren Mustang. Dit evenement vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van september op het terrein van Manege De Mustang aan de Schoutsdijk 22 in Zuid-Beijerland.

Het betreft een tweedaagse Concours Hippique bestaande uit KNHS spring- en dressuurwedstrijden voor zowel paarden als pony’s, waarbij in verschillende categorieën gestreden wordt om diverse prijzen en bovenal de prestigieuze Zilveren Mustangs.Het concours start op beide dagen om 9:00 uur. Op zondag van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag zal er vanaf 19:00 uur Dressuur; Kür op muziek zijn.

Gevolgd door springwedstrijd voor de beginnende spring jeugd. Er is een mogelijkheid om dit met eigen pony/paard te doen maar ook is het mogelijk een pony/paard van de manege te huren. Dit alles is onder begeleiding van een spring-instructeur.

Zondag wordt er zowel het Kring Kampioenschap dressuur pony’s als het Kring Kampioenschap springen pony’s verreden.

Dit jaar zijn er op het wedstrijdterrein diverse kraampjes van lokale ondernemers, horeca gelegenheid en springkussen georganiseerd door Manege de Mustang in samenwerking met Rijvereniging de Mustang. Er is genoeg te zien voor jong en oud.

Toegang tot het wedstrijdterrein, kraampjes en kinder-springkussen is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren