Geslaagde editie van We all love the weekend festival in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Oud-Beijerland – Afgelopen zaterdag vond We All Love The Weekend plaatst op het Vierwiekenplein. Het evenement was weer druk bezocht en de sfeer was top! De DJ’s Vato Gonzalez en Dave Roelvink wisten het Oud-Beijerlandse publiek op de zomerse avond prima te vermaken.


De organisatie laat weten dat zij ook in 2020 weer een festival willen organiseren. PartySound Entertainment hoopt op 22 augustus 2020 weer terug te zijn met We All Love The Weekend outdoor.

Daarnaast wilt de organisatie de omwonenden bedanken voor hun medewerking. Een festival voor de deur zorgt toch voor flink wat geluid zegt organisator Dick Groeneweg. Hoe fijn is het dat alle omwonende dit niet zo heel erg vinden maar juist waarderen dat er een evenement wordt georganiseerd in hun mooie Oud-Beijerland! Ook bedankt de organisatie alle bezoekers, medewerkers en sponsoren want zonder hun was dit evenement niet mogelijk geweest.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren