Kennismaken met de nieuwe Burgemeester Bram van Hemmen via Whatsapp videobellen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

HOEKSCHE WAARD – In normale tijden was onze nieuwe burgemeester persoonlijk kennis gaan maken in onze dorpen en buurtschappen. Helaas gaat dat nu niet. Toch maakt hij graag kennis met u.

WhatsApp-videogesprek

Op woensdag 8 en donderdag 9 april tussen 20.00 en 21.00 uur gaat burgemeester Bram van Hemmen met inwoners in gesprek via WhatsApp videobellen. Wilt u kennismaken met de burgemeester? Meldt u dan aan, bijvoorbeeld samen met 2 buren, clubgenoten of andere kennissen uit uw dorp of gemeenschap. De burgemeester maakt dan een WhatsApp-groep aan en start een videogesprek. We verwachten dat de burgemeester niet iedereen die zich aanmeldt kan spreken. Daarom zullen we uit ieder dorp en buurtschap een groepje kiezen. Aanmelden kan via [email protected]. U krijgt dan meer informatie.

Natuurlijk kunt u ook zonder WhatsApp een vraag stellen aan de burgemeester. Mail uw vraag aan de burgemeester naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren