Huttenbouw in Numansdorp was weer 1 groot feest

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp – Van 28 t/m 30 augustus vond het jaarlijkse huttenbouwdagen plaats in Numansdorp. In drie dagen tijd probeerden ruim 300 kinderen een zo’n mooi en origineel mogelijke hut te bouwen. Uiteindelijk werden er twee winnaars getrokken. De onderbouw- en bovenbouwwinnaar

De winnende onderbouwhut heette ‘Speeltijd IKAROZ’. Deze hut is gemaakt door een klein clubje kinderen uit groep 4. Een echte speeltuin, waar de kinderen zich konden uitleven op de glijbaan, schommel, ballenbak en zandbak. Ook hadden de bouwers goed nagedacht over de naam van de hut. IKAROZ, dit zijn de eerste letters van de voornamen van de kinderen. De jury vond dit erg leuk gevonden.

De winnende bovenbouwhut heette ‘Boomer’. Deze hut is gemaakt door jongens van groep 8. Een echt werkende flipperkast. Een goed doordacht idee met goed werkend mechanisme. De jury heeft met een potje flipperen flink wat punten behaald.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren