Diamanten bruiloft voor echtpaar ’t Hooft uit Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Bruidspaar 't Hooft samen met Loco Burgemeester Paul Boogaard

KLAASWAAL – Op maandag 23 september waren de inmiddels 85-jarige Adrie ’t Hooft en zijn 83-jarige echtgenote Mina ’t Hooft-den Tuinder maar liefst 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Paul Boogaard bracht een bezoek aan het echtpaar. Hij feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur onder overhandiging van een boeket bloemen.

Samen met het echtpaar, de dochters en schoonzonen haalde de locoburgemeester vele herinneringen op. Ze bleken namelijk veel familieleden en bekenden van elkaar te kennen.

Zowel meneer als mevrouw ’t Hooft zijn geboren in Numansdorp, maar wonen al hun hele huwelijk in Klaaswaal. De heer ’t Hooft is eerst metaalbewerker geweest bij een scheepswerf in Rotterdam. De laatste jaren van zijn arbeidzaam leven werkte hij in Klaaswaal. Het echtpaar heeft 2 dochters, 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Het echtpaar is nog erg fief: samen hebben ze al vele kilometers in de benen tijdens het uitoefenen van hun grootste hobby: fietsen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren