Strijen verlengt met hoofdsponsor Technische Unie tot 2022

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Voorzitter Dick de Heus en Manager Distributiecentrum Angelo Schraauwen met het nieuwe thuisshirt van v.v. Strijen.

STRIJEN – Hoewel de huidige overeenkomst van hoofdsponsor Technische Unie nog doorliep is het bedrijf met v.v. Strijen overeengekomen om het lopende contact open te breken en te verlengen tot 2022. Onderdeel van de nieuwe verbintenis zijn compleet nieuwe tenues voor het 1e en 2e elftal, waardoor de Strijense A-selectie het seizoen in het nieuw kan aftrappen. 

 “Wij waren al ontzettend trots dat zo’n groot en gerenommeerd bedrijf zich als hoofdsponsor aan onze vereniging verbond in 2018. “En dat Technische Unie na één seizoen al besluit om de samenwerking te verlengen tot 2022 is een enorme blijk van waardering voor onze vereniging” aldus v.v .Strijen voorzitter Dick de Heus. 

Manager Distributiecentrum Angelo Schraauwen is ook blij met de verlenging: “Wij vinden de verbinding met de lokale gemeenschap belangrijk. MVO is een speerpunt bij Technische Unie en sponsoring van de grootste lokale sportvereniging past daar uitstekend bij. Binnen de Strijense gemeenschap speelt v.v. Strijen een prominente rol en van oudsher zijn veel medewerkers verbonden aan de vereniging. Daarom zijn we in 2018 met veel plezier hoofdsponsor geworden en verlengen we nu de samenwerking.” 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.