Zandhandel Hoeksche Waard neemt per 1 september 2016 alle activiteiten van Rijsdijk Zand en Grint en Transportbedrijf Rijsdijk in Strijen over

0
1872

zandhandelhoekschewaardSTRIJEN – Sinds 1968 is Rijsdijk zand en grint een grote leverancier van diverse soorten zand, grond, grint, split, halfverharding en diverse andere wegenbouw materialen. In de regio Hoeksche Waard is het bedrijf inmiddels een specialist te noemen.

Zandhandel Hoeksche Waard neemt per 1 september 2016 alle activiteiten van Rijsdijk Zand en Grint  en Transportbedrijf Fa. J. Rijsdijk over.

Eigenaren van Rijsdijk Zand en Grint b.v. en Transportbedrijf Fa. J. Rijsdijk zijn de broers Gert-Jan en Peter Rijsdijk. Het familiebedrijf is bijna 50 jaar geleden opgericht door de heer J. Rijsdijk. Door de veranderende markt en het ontbreken van een opvolger is door de eigenaren besloten niet langer zelfstandig door te gaan. Zij hebben een betrouwbare partner gevonden in Zandhandel Hoeksche Waard BV. Per 1 september 2016 nemen zij alle bedrijfsactiviteiten over. Uiteraard zorgt Zandhandel Hoeksche Waard ervoor dat u op dezelfde persoonlijke en klantgerichte wijze te woord wordt gestaan en wij u van dienst zijn zoals u dat altijd gewend bent geweest.

De activiteiten zullen worden voortgezet vanaf de bestaande locaties aan de Simon Stevinstraat 12 te Strijen en de loswal aan de Havenweg te ‘s-Gravendeel. Remko Bijl, thans reeds directeur en medeaandeelhouder van KUIPERS zand en grond, zorgt voor de leiding en aansturing van Zandhandel Hoeksche Waard waar Rijsdijk Zand en Grint onderdeel van gaat uitmaken.

Gert-Jan en Peter Rijsdijk blijven bij Zandhandel Hoeksche Waard actief als chauffeur. Een vertrouwd gezicht voor al uw leveranties. Zij bedanken u voor het jarenlange vertrouwen in Rijsdijk Zand en Grint en begroeten u graag als klant bij Zandhandel Hoeksche Waard!

Voor prijsaanvragen, bestellingen en algemene zaken is Zandhandel Hoeksche Waard bereikbaar via telefoonnummer 078 – 674 18 01 of per mail via [email protected]

Schermafbeelding 2016-09-02 om 22.22.24


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.