GHVV te sterk voor ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Sandra Barth

Het is ’s-Gravendeel niet gelukt om de domper van de vorige verloren wedstrijd te boven te komen. Want het moest wederom een verlies incasseren.

Al vroeg in de wedstrijd keek ’s-Gravendeeel al tegen een achterstand aan. Ondanks de goede bedoelingen bij ’s-Gravendeel was de eerste de beste aanval van GHVV ’13 al trefzeker. In de snelle omschakeling was het Marco de Wilde die de score opende, 1-0.

Drie minuten na de openingstreffer een kans voor ’s-Gravendeel. Maurits Kuiper kopte de bal maar net hard over na een scherp voorgegeven vrije trap van Koen Colijn. Wat ’s-Gravendeel ook probeerde het kon doelman Jort Seegers niet echt lastig maken. Ook een zacht ingeschoten poging van Koen Colijn was voor de doelman geen probleem.

De 2-0 viel in de zevenendertigste minuut toen er niet daadkrachtig werd ingegrepen in de ’s-Gravendeel defensie, wederom was Marco de Wilde trefzeker.

Vlak voor rust kon arbiter Kleinkramer niets anders doen dan naar de stip wijzen. Doelman Jimmy Waasdorp kwam iets te enthousiast zijn doel uit, bij een poging de bal te onderscheppen nam hij zijn tegenstander mee onderuit. Maar de doelman wist de door Shenomaar Pers genomen strafschop te keren.

Er restten nog vijfenveertig minuten voor ’s-Gravendeel om te proberen de achterstand weg te werken. Maar de machine haperde. Kansen konden niet benut worden en ’s-Gravendeel was niet slagvaardig genoeg voor het doel van GHVV ’13.

Het drama werd zelfs nog erger voor ’s-Gravendeel toen GHVV ’13 binnen vijf minuten de 3-0 en 4-0 op het bord wist te zetten. De 3-0 was een prooi voor Santino Langendoen, na niet goed ingrijpen, en de 4-0 mocht Shenomaar Pers wel op zijn naam zetten nadat hij sneller was dan zijn tegenstander.

Ondanks de pogingen aan ’s-Gravendeelse kant was de 4-0 ook de eindstand. De strijd om het kampioenschap in de vierdeklasse 4F is nu ongemeend spannend. Volgende week zaterdag geen competitieverplichtingen door Koningsdag. De week erop zaterdag 4 mei is Abbenbroek op sportpark de Trekdam de tegenstander, aanvang 14.30 uur.

Opstelling GHVV ’13:

Jort Seegers, Kevin Koek (Job v/d Wacht), Jelle Kuipers, Edinho Varela Fortes, Mitchell Kabbedijk (Rik de Vries), Adisamat Orfane, Marco de Wilde, Frank van Gelderen, Santino Langendoen (Dennis Groenenboom), Shenomaar Pers, Mees Brand

Opstelling ’s-Gravendeel:

Jimmy Waasdorp, Leon de Jong, Bryan Bos (64ste Perrie Huisman), Lorenzo v/d Heijden, Maurits Kuiper (46ste Kevin Fortuin), Job v/d Vorm, Koen Colijn, Zoey Hoogwerf, Ryan Aarnoudse, Levi Vugts, Dejan Bislimi

Arbiter: Jacques Kleinkramer uit Heinenoord

Scoreverloop:

7de       1-0       Marco de Wilde’

37ste     2-0       Marco de Wilde

51ste     3-0       Santino Langendoen

55ste     4-0       Shenomaar Pers

Gele kaarten:

Frank van Gelderen (GHVV ’13)

Leon de Jong (’s-Gravendeel)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren