Wat is uw herinnering aan Alcazar?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Dat is de vraag die MaasMuziek uit Puttershoek aan u wil stellen. Volgend jaar, in juli 2020, sluit Alcazar voor altijd de deuren. Daarom kan het ook niet anders dat het laatste concert van MaasMuziek in Alcazar op 4 april 2020 deze naam draagt: MaasMuziek presents A Tribute to Alcazar.

Met de sluiting van Alcazar gaat ook gelijk een begrip verloren, niet alleen in Puttershoek of de Hoeksche Waard, maar in de hele regio. Binnen en buiten de Hoeksche Waard is Alcazar een bekende naam. Er moeten heel veel herinneringen zijn aan Alcazar, zeker uit de tijd dat het nog een discotheek was en men ging stappen in de polders van Hoeksche Waard. Maar ook uit de recente geschiedenis moeten er veel leuke of gedenkwaardige herinnering zijn aan de feesten, evenementen en diners die daar plaatsvonden.

Graag willen wij een oproep doen met de vraag om uw herinneringen met ons te delen. Denk bijvoorbeeld aan de broers Streefkerk, (dans- en school)feesten, diploma-uitreikingen, groep 8 musicals.

Deel uw herinnering vóór 15 november a.s. en stuur deze naar [email protected].

Ook zou het zeer op prijs worden gesteld indien 1 of meer foto’s worden meegestuurd. De herinneringen die worden ontvangen zullen muzikaal in het programma worden verwerkt en de foto’s kunnen als beeldmateriaal tijdens het concert worden gebruikt. Misschien hoort u uw herinnering op 4 april 2020 wel voorbij komen.

U doet dit niet voor niets, want onder de inzendingen zullen kaartjes worden verloot van dit allerlaatste concert in Alcazar. De namen van de winnaars van deze kaartjes zullen worden bekendgemaakt tijdens het Nieuwjaarsconcert van MaasMuziek op 11 januari


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.