Zonnebloem afdeling Oud-Beijerland op bezoek in gemeentemuseum Den Haag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DEN HAAG – Afgelopen week bezocht de Zonnebloemafdeling Oud-Beijerland het Gemeentemuseum in Den Haag.Het gezelschap heeft zich prima vermaakt! In het museum genoot men van een zeer interessante rondleiding en ook werd er de lunch gebruikt.

Verrassend was dat de buschauffeur op zijn route door Den Haag ook als gids functioneerde en het nodige over de geschiedenis van de stad wist te vertellen. Het bezoek werd mede mogelijk gemaakt door de ‘Museum Plusbus’, een initiatief van de Bankgiroloterij.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.