Bijeenkomst voor ondernemers met als thema ‘Verdienen aan Duurzaamheid’. op donderdag 10 oktober

98

KLAASWAAL – Op donderdag 10 oktober is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag organiseren Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Energieke Regio, provincie Zuid-Holland, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en gemeente Hoeksche Waard speciaal voor alle ondernemers in de Hoeksche Waard een bijeenkomst met als thema ‘Verdienen aan Duurzaamheid’. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Duurzaam ondernemen

Als ondernemer uit de Hoeksche Waard kunt u alles over duurzaamheid horen, zien en ervaren tijdens de bijeenkomst ‘Verdienen aan duurzaamheid’. Gastheer Dirk Reedijk van Reedyk B.V. uit Klaaswaal deelt deze middag graag zijn ervaringen over het verduurzamen van zijn bedrijfspand. Gastspreker Merijn Tinga voert actie tegen plastic vervuiling en zet zich in voor het behoud van onze planeet. Hij vertelt hoe u succesvol stappen kunt zetten die passen bij uw duurzame waarden.

Kennissessies en praktische tips

Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk om deel te nemen aan diverse kennissessies met praktische tips waarmee u zelf aan de slag kunt. De volgende duurzaamheidsthema’s komen aan bod: kansen voor de circulaire economie, energiebewust ondernemen, slimme en duurzame mobiliteit, klimaatbestendigheid, postcoderoos zonnepanelen, samen duurzaam verdienen en wet & regelgeving.

De volgende duurzaamheidssessies staan op het programma:
Energieke Regio – ‘Verdienen aan duurzaamheid’
Van Gemeren Mechanisatie B.V. – ‘Het goede voorbeeld’
Roos Ros Architecten – ‘Duurzaam kan alleen samen’
OZHZ – ‘Duurzaam ondernemen: alles wat je wilt weten’
Stedin – ‘Capaciteit netwerk’
Cirkellab – ‘Pilot circulaire economie’
HWDuurzaam – ‘Samen duurzaam verdienen’
Schot Groep – ‘Duurzaamheid’

Bekijk het volledige programma en meld u aan via de website van ondernemersvereniging Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.