Regionale nieuwssite Hoeksch Nieuws gaat starten met Drechtsteden Nieuws

0
226

Hoeksche Waard – De regionale nieuwssite Hoeksch Nieuws wat de nieuwsvoorziening in de Hoeksche Waard verzorgd gaat ook starten in de regio Drechtsteden met een website en sociale media kanalen Drechtsteden Nieuws.

Eigenaar Jasper van der Kellen laat weten dat er veel vraag is naar een website met nieuws uit de regio Drechtsteden omdat mensen steeds meer alleen online het nieuws willen lezen. Drechtsteden nieuws is een online Drechtsteden Dagblad. De website www.drechtstedennieuws.nl komt uiterlijk 1 januari 2017 online en zal ook het nieuws delen op de Facebookpagina en Twitter. Naast de website Hoeksch Nieuws www.hoekschnieuws.nl die sinds 2014 online is bestaat sinds 2011 de website Strijen Info www.strijen.info met nieuws uit de gemeente Strijen.

Het nieuws in de regio Drechtsteden zal bestaan uit nieuws uit de gemeente’s Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht en de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Organisatie’s kunnen nu al hun persberichten mailen naar [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.