Buurtbuscoördinator Klaas Veerman blij met betere verbindingen met R-Netbussen (de snelbussen) in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Piershil – Buurtbuscoördinator Klaas Veerman uit Piershil kan zijn geluk niet op. Nog voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag ziet hij zijn verlangen naar betere verbindingen met R-Netbussen (de snelbussen) in de Hoeksche Waard gerealiseerd.

,,Het duurt nog even, maar als gevolg van de overeenstemming tussen vervoersbedrijf Connexxion en de provincie Zuid-Holland is er uitzicht op een stevige verbetering van het openbaar vervoer in de Hoeksche Waard’’, zegt Veerman.

Hij bepleitte onlangs in het huis aan huis blad Het Kompas aansluiting op het interlokale openbaar vervoernet en een belangrijkere rol voor het busstation in Heinenoord. ,,Dat ‘halteren’ op het busstation is van groot belang, evenals de doortrekking naar het oosten van het eiland’’, zegt Veerman. Hij heeft er nu vertrouwen in dat  De bereikbaarheid wordt verbeterd.

Over een hartewens heeft hij nog geen uitsluitsel en dat is de doortrekking van de sneltram van Barendrecht naar het busstation in Heinenoord.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren