Week van de gezonde Pauzehap

216
Foto W. Vergeer
HOEKSCHE WAARD – Van 7 tot 11 oktober is het de Week van de Pauzehap, Met dit interactieve lesprogramma ervaren en leren kinderen hoe lekker het is om te kiezen voor gezonde tussendoortjes!
 

De kinderen leren daarbij heel veel verschillende pauzehappen uit de Schijf van Vijf kennen. Bij de gezonde pauze hoort natuurlijk ook lekker bewegen en ontspannen want dat geeft energie. Ook daarvoor biedt de Week van de Pauzehap inspiratie en suggesties.
 
Kinderen in de groepen 8 van cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel zijn deze week dus extra gezond en sportief bezig. Zo maken ze hun eigen gezonde spies van stukjes meloen en banaan, dippen ze reepjes groenten (komkommer, paprika en wortel) in pindakaas en beleggen ze een meergranen rijstwafel met plakjes 30+ kaas.
 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.