Walking Singles Dinner in Oud-Beijerland

344

Eindelijk is het zover….. Ontmoet, eet, lach en wandel met andere vrijgezellen van jouw leeftijd! Mingle the Single initieert op zaterdag 1 mei het eerste Walking Single Dinner in Oud-Beijerland. Onder het genot van wat lekkers en in gezelschap van leeftijdsgenoten lopen singles een culinaire GPS route van 5 kilometer langs onder andere het Spui en deelnemende horecagelegenheden in Oud-Beijerland.

Corona proof, uitdagend en wel zo gezellig!

Tijdens het Walking Singles Dinner worden de deelnemers met een groepje vrijgezelle leeftijdsgenoten (m/v)  ingedeeld. Ze moeten met een lege maag komen, want en-route pikken ze hun dinner in meerdere gangen op bij de diverse horecazaken. Het is een volwaardige maaltijd, inclusief drankje en ‘toetje’ met koffie of thee. Uit onderzoek is  gebleken dat vaak de leukste gesprekken ontstaan tijdens een wandeling. Daarom spreken de deelnemers tijdens deze GPS route verschillende singles uit hun eigen leeftijdscategorie door te rouleren tussen gespreks-/wandelpartners. Ze zitten dus niet de hele avond aan 1 iemand vast, dit mag wel natuurlijk 😉 Daarnaast ontvangen de deelnemers via de chat op hun mobiele telefoons uitdagende opdrachten en vragen.

Op 1 mei vindt het Walking Singles Dinner van 17.00 tot uiterlijk 20.30 uur rondom het centrum van Oud-Beijerland plaats. Aanmelden kan via de website www.minglethesingle.nl

Mingle the Single

Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten was helaas niet goed te realiseren de afgelopen tijd. Daarom organiseerde Mingle the Single zolang vooral online bijeenkomsten voor de Hoeksche Waardse vrijgezellen en daarbuiten. Naast deze buitenactivitieit , die bij succes nogmaals wordt aangeboden op 5 juni, heeft Mingle the Single op 7 mei ook nog een onine pubquiz op de planning staan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.