Dave Roelvink komt naar festival Oud-Beijerland

1
1052

Oud-Beijerland – Na het succes van 2018 is We All Love The Weekend Outdoor zaterdag 24 augustus terug op het vierwiekenplein te oud-Beijerland. Deze editie zal nog groter dan vorig jaar beloofd de organisatie PartySound Entertainment. De organisatie wist voor het festival o.a. Vato Gonzalez, D-Rashid, Artistic Raw en Dave Roelvink te strikken.


Dave Roelvink zoon van de bekende volkszanger Dries Roelvink zal een uur komen draaien op het vierwiekenplein. Op dit moment is Dave nog te zien in de reality serie de “Roelvinkjes” maar voor Oud-Beijerland maakt hij graag een plekje vrij in zijn drukke agenda.

Naast een geweldige line up van artiesten kunnen bezoekers ook genieten van ijskoude drankjes. Natuurlijk is er ook gedacht aan een hapje eten. Poffertjes, Broodjes Pulled Pork, Saté, hamburgers, patat en snacks zijn te verkrijgen op het festival.

Het festival start dit jaar om 17:00 uur en eindigt om 01:30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de entree poort zo lang de voorraad strekt. Wie zeker wilt zijn van entree kan ook een kaartje online bestellen via: www.partysoundentertainment.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
1 REACTIE

  1. Wat een flut festival, alleen maar dj’s met muziek uit een doosje. Waar is de echte muziek van bands met muzikanten met echte instrumenten gebleven?
    Sterkte gewenst voor de inwoners van Oud-Beijerland!

Reacties zijn gesloten.