5 Hoeksche Waarders op kandidatenlijst ChristenUnie voor verkiezingen van het Waterschap Hollandse Delta

326

Hoeksche Waard -De definitieve lijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen van het waterschap Hollandse Delta is bekend. De ChristenUnie krijgt lijstnummer 7. Uit de Hoeksche Waard komen 5 kandidaten:  Alma Vervelde-Tuk (Oud-Beijerland, nr. 11) Gerto Hoek (Oud-Beijerland, nr. 15), Rini de Moed (Puttershoek, nr. 20), Janny Russcher-Wolfert (Oud-Beijerland, nr. 25), en  Huibert Steen (Heinenoord, nr. 30). De lijsttrekker is Jantien Fröling uit Hellevoetsluis. Zij zijn er voor u, op 20 maart 2019 en daarna.

Op één van hen kunt u op 20 maart uw stem uitbrengen bij de Waterschapsverkiezin-gen. Wat het waterschap doet, hebben we de laatste zomer duidelijk kunnen merken. Bij hoosbuien zorgt het schap er voor dat we droge voeten houden. En is het extreem droog, dan zorgt het ervoor dat er voldoende water is voor mens, dier, land en industrie.

Nu het weer steeds extremer wordt, worden de taken van het waterschap nog belangrijker dan ze al waren. Daarmee worden de kosten ook hoger. De ChristenUnie heeft zich er de afgelopen 4 jaar sterk voor gemaakt dat het waterschap doet wat het moet doen en daarbij zorgvuldig omgaat met het geld van de inwoners en bedrijven.

Daarbij heeft de ChristenUnie oog voor het hele gebied. Via deze vertegenwoordigers van de Hoeksche Waard kunt u zowel op 20 maart als ook daarna, rechtstreeks uw stem laten horen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.