‘s-Gravendeel blijft hangen op 1 punt tegen Zwarte Pijl

1 Min Read
Foto Jack van der Starre

‘s-Gravendeel – De topper in de 3e klasse 3C tussen de nrs. 1 en 2 eindigde in een gelijkspel. Maar ‘s-Gravendeel had in de 1e helft zijn handen meer dan vol aan het goed voetballende Zwarte Pijl.

Zwarte Pijl startte furieus met twee schoten op doel in de eerste minuten. Daarna zakten de bezoekers terug en kreeg de thuisploeg via Marco Kruijthof wat kansen. De bezoekers kwamen in de 21e minuut op voorsprong. Uit een vrije trap schoot Virgillio Hagens Zwarte Pijl op 0 – 1.

In de 2e helft kreeg ‘s-Gravendeel meer grip op de wedstrijd. Dan kwam ook door de inbreng van de wissels Reinier Toes en Sven Akkerman. Zij zorgden voor de 1 – 1. Een mooie aanval over rechts, waarbij Toes een perfecte voorzet gaf op de inlopende Akkerman. Zijn snoeiharde kopbal betekende de 1 – 1.

In de slotfase had ‘s-Gravendeel de winst nog kunnen kapen. Maar de uitslag was voor iedereen acceptabel.