1e editie van de Spuiloop Hoeksche Waard op vrijdag 17 april 2020 ter bate van de Roparun

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op vrijdag 17 april vindt de 1e editie van de Benevia Spuiloop Hoeksche Waard plaats. Een unieke loop in de regio Hoeksche Waard, door het centrum van Oud-Beijerland, langs het Oude Raadhuis en het Spui met start en finish in de Oost-Voorstraat!

Verschillende afstanden

Er kan gekozen worden uit 5 verschillende afstanden: 400M Kinderloop, Makelaardij De Jong 800M Familieloop, de Daily Mile, Van Wijnen 5 KM Loop en Makelaardij De Jong 10 KM Loop. Daarnaast is er de mogelijkheid om als businessteam van 6 personen deel te nemen aan de 5KM of 10 KM.

Rennen voor Roparunteams

Door middel van de BeneVia Spuiloop Hoeksche Waard wordt er geld opgehaald voor de Stichting Roparun. Tijdens de 29ste editie van de Roparun zullen bijna 400 teams in drie dagen tijd ruim 500 kilometer rennen en fietsen tussen Parijs, Hamburg en Rotterdam. Van al die teams vertegenwoordigen er liefst twintig! de Hoeksche Waard. En daar zijn we trots op!

Door het geld te doneren aan deze teams helpen wij ze een stuk vooruit om als team een zo hoog mogelijk bedrag neer te zetten voor Stichting Roparun!

Daily Mile

The Daily Mile (1609 meter) is een nieuw beweegproject voor basisscholen binnen de Hoeksche Waard. Het doel is: blije en fitte kinderen. Een paar keer per week naar buiten om in een kwartier tijd een aantal rondjes te lopen. Dit is vaak één mijl (1609 meter). Er zal flink geoefend worden om aan het einde van het schooljaar The Daily Mile hardlopend vol te houden. De Spuiloop doet hier graag aan mee!

Ben jij enthousiast geworden? Schrijf je dan in via www.Spuiloop.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren