Leerlingen van basisschool de Vliet maakte een bijzondere reis

244
Foto: Marjolein Fokkinga Verboon

KLAASWAAL – Stel je voor: je houdt van lezen en voorlezen. Dan had je hier afgelopen vrijdag 18 oktober bij willen zijn! De kinderen van De Vliet uit Klaaswaal werden meegenomen op een bijzondere reis, van poep tot Wiplala en van een school naar 2 totaal verschillende bossen.

Deze bijzondere reis maakten de kinderen op vrijdag 18 oktober. De kinderboekenweek werd er namelijk afgesloten met een echte voorleeswedstrijd. Nick en Ninthe kwamen uit de bus als Schoolkampioenen en zullen onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde in 2020 in één van de bibliotheken. We zijn trots op al onze lezers!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.