Wegafsluitingen A15 en A29 ter hoogte van het knooppunt Vaanplein

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

In verband met asfalteringswerkzaamheden worden diverse wegvakken op de A15 en A29 ter hoogte van het knooppunt Vaanplein tijdelijk voor alle verkeer afgesloten.

Van donderdag 31 oktober 22:00 uur tot vrijdag 1 november 05:00 uur

Hoofdrijbaan van de A29 rechts (Rotterdam–Bergen op Zoom) op knooppunt Vaanplein

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Rotterdam/Ridderkerk en gaande in de richting van Bergen op Zoom/Zierikzee/Barendrecht wordt ter plaatse omgeleid via de A15 Parallelrijbaan links (Ridderkerk-Rozenburg) en af- en toerit 19 (Rotterdam-Charlois) omleidingsroute A.

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Rotterdam en gaande in de richting van Bergen op Zoom/Zierikzee wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A15 Parallelrijbaan links (Ridderkerk-Rozenburg) en af- en toerit 19 (Rotterdam-Charlois) omleidingsroute A.

Van vrijdag 1 november 22:00 uur tot zaterdag 2 november 07:00 uur

Verbindingsweg van de A15 Parallelrijbaan rechts (Rozenburg-Ridderkerk) naar de A29 rechts (Rotterdam–Bergen op Zoom)

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Europoort/Maasvlakte en gaande in de richting van Barendrecht/Bergen op Zoom/Zierikzee wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via af- en toerit 20 (Barendrecht/Rotterdam-IJsselmonde) omleidingsroute A.

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Europoort/Maasvlakte en gaande in de richting van Rotterdam-Zuidplein wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via af- en toerit 20 (Barendrecht/Rotterdam-IJsselmonde) omleidingsroute A.

Meer informatie

  • Indien noodzakelijk kunnen de afsluitingen langer duren. 
  • Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden.
  • Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie met aangepaste snelheid het werkvak passeren.
  • Voor vragen over deze afsluitingen kunt u contact opnemen met Verkeersloket West-Nederland Zuid, telefoon 088 – 79 70 770 of via de mail [email protected].
  • Meer informatie over wegwerkzaamheden vindt u op de website van Rijkswaterstaat.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.