Wegafsluitingen A15 en A29 ter hoogte van het knooppunt Vaanplein

0
3010

In verband met asfalteringswerkzaamheden worden diverse wegvakken op de A15 en A29 ter hoogte van het knooppunt Vaanplein tijdelijk voor alle verkeer afgesloten.

Van donderdag 31 oktober 22:00 uur tot vrijdag 1 november 05:00 uur

Hoofdrijbaan van de A29 rechts (Rotterdam–Bergen op Zoom) op knooppunt Vaanplein

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Rotterdam/Ridderkerk en gaande in de richting van Bergen op Zoom/Zierikzee/Barendrecht wordt ter plaatse omgeleid via de A15 Parallelrijbaan links (Ridderkerk-Rozenburg) en af- en toerit 19 (Rotterdam-Charlois) omleidingsroute A.

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Rotterdam en gaande in de richting van Bergen op Zoom/Zierikzee wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A15 Parallelrijbaan links (Ridderkerk-Rozenburg) en af- en toerit 19 (Rotterdam-Charlois) omleidingsroute A.

Van vrijdag 1 november 22:00 uur tot zaterdag 2 november 07:00 uur

Verbindingsweg van de A15 Parallelrijbaan rechts (Rozenburg-Ridderkerk) naar de A29 rechts (Rotterdam–Bergen op Zoom)

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Europoort/Maasvlakte en gaande in de richting van Barendrecht/Bergen op Zoom/Zierikzee wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via af- en toerit 20 (Barendrecht/Rotterdam-IJsselmonde) omleidingsroute A.

Omleidingen: het verkeer komende vanuit Europoort/Maasvlakte en gaande in de richting van Rotterdam-Zuidplein wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via af- en toerit 20 (Barendrecht/Rotterdam-IJsselmonde) omleidingsroute A.

Meer informatie

  • Indien noodzakelijk kunnen de afsluitingen langer duren. 
  • Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden.
  • Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie met aangepaste snelheid het werkvak passeren.
  • Voor vragen over deze afsluitingen kunt u contact opnemen met Verkeersloket West-Nederland Zuid, telefoon 088 – 79 70 770 of via de mail [email protected].
  • Meer informatie over wegwerkzaamheden vindt u op de website van Rijkswaterstaat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.