Winterkost in Zuid-Beijerland maakt een doorstart

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zuid-Beijerland – Winterkosten zijn leuke bijeenkomsten voor ouderen: een lekkere maaltijd, goed gezelschap en een prettige bediening maken het tot een uitje in het eigen dorp.De oude locatie kwam te vervallen en er is naarstig naar een andere oplossing gezocht.Er is een prettige samenwerking ontstaan met de Ark aan de Koninginneweg in Zuid Beijerland en gelukkig kunnen de vrijwilligers van Welzijn daar terecht om de gezellige Winterkostdagen aan te bieden.

Op dinsdag 19 november in de Ark aan de Koninginneweg 4 zal deze winterkost van 10.45 tot 13.45 uur plaatsvinden. Men wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een drankje met wat lekkers  voordat het menu wordt opgediend . Deze keer eten we boerenkool met worst, een echte winterkost ! En een heerlijk wintertoetje na.

Kent u iemand voor wie dit ook een leuk uitje is? Neem hem of haar mee, samen eten is veel gezelliger!

De kosten van deze winterkost, inclusief koffie of thee, een drankje en de maaltijd is € 9,-

Opgeven voor deze winterkost kan tot vrijdag 15 november. Voor meer informatie of opgave om mee te doen kan men contact opnemen met Lucia Riedé, tel. 0186 661484. Zie ook www.welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren