Dubbele expositie in de Kerk de Open Hof van Pameijer en ‘de Willem’

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto PR

OUD-BEIJERLAND – In de  Omloop van de Kerk De Open Hof zijn er regelmatig exposities. Op dit moment is er een dubbele expositie van enerzijds Pameijer Inloop en anderzijds van de kunstklas van CSG Willem van Oranje.

Pameijer Inloop

De werken van van Pameijer Inloop zijn tot stand gekomen tijdens de creatieve workshops die in De Open Hof worden gegeven. In januari 2019 is Pameijer Inloop op de woensdagochtend gestart met creatieve activiteiten. Iedereen kan daar, tegen een kleine vergoeding, bij aansluiten en meedoen.

Pameijer Inloop is in samenwerking met De Open Hof tot stand gekomen en is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek, een praatje, wat gezelligheid of een activiteit, uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee. Tijdens deze bijeenkomsten bestaat ook de mogelijkheid om een spel te doen met elkaar, samen muziek te maken of aan te sluiten bij een creatieve activiteit.

De creatieve workshops worden op de woensdagen gegeven door Mirjam van den Bos van Pameijer Inloop van 10.30 uur – 12.15 uur in De Open Hof.

Pameijer Inloop is iedere woensdag van 09.30 uur tot 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom; er is ook een mogelijkheid om gezellig samen te lunchen of ’s avonds een warme maaltijd te gebruiken. De bijdrage voor de lunch is € 2,50 en voor de warme maaltijd € 5,–. Voor de lunch en warme maaltijd graag van tevoren aanmelden per mail [email protected]of tel. 0186 612936

Kunstklas CSG Willem van Oranje

Naast de expositie van Pameijer is er ook een expositie van de kunstklas van CSG Willem van Oranje.  De leerlingen hebben boomhutten gemaakt vanuit de gedachte dat materialen uit de natuur gecombineerd kunnen worden met materialen die gerecycled worden.

Nederland wordt steeds voller en ook daaraan is gedacht. De leerlingen maakten hun woningen en hutten een paar meter hoger dan gebruikelijk, zo ontstond de boomhut. Onderzoeken, ontwikkelen en ontwerpen was het uitgangspunt. De woningen zijn creatief, kleurrijk en vol grappige accenten.Het is zeker de moeite waard om ook deze kunstwerken te komen bekijken.

De expositie is te zien in de omloop van De Open Hof,  W. van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland op maandag t/m vrijdag van 09:30-11.30 uur en op maandagmiddag 14:30-16.30 uur en op woensdag van 09.30-19.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren