BoekStart – poppenkast en sintschoentje knutselen

60

Hoeksche Waard –In de maand november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland voor het eerst de BoekStart workshop poppenkast en knutselen voor kinderen tot 4 jaar. Het thema is dit keer: sinterklaas!

Waar en wanneer?
In plaats van voorlezen en knutselen gaan we deze ochtend kijken naar een poppenkastvoorstelling. Kom ook gezellig kijken naar de poppenkast en daarna gaan we een schoentje in elkaar knutselen wat de kinderen allemaal mogen zetten in de Bibliotheek! Op 4 en 5 december kan het schoentje met een cadeautje van de sint worden opgehaald.

De activiteit is op woensdag 27 november van 10.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en is voor kinderen van 0-4 jaar. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 begeleider. Aanmelden kan via de agenda van de Bibliotheek op www.debhw.nl of bij de balie in de Bibliotheek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.