Workshop de Draad Kwijt in Museum Hoeksche Waard

163
Foto Museum HW

HEINENOORD – Hou je van textiel? Een workshop vol handwerk en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. In het kader van de textieltentoonstelling “De draad kwijt” in museum Hoeksche Waard is er een workshop op 22 november.

Marjolein van der Stouw samen met de textielgroep zal deze workshop verzorgen. In een paar uur leer je nieuwe en oude toepassingen van haken, breien en borduren, waarvan je de basis al beheerst. Ook tips over patroonsbeschrijvingen. Er zullen garen en patronen kosteloos ter beschikking gesteld worden. U mag natuurlijk ook uw eigen materialen meenemen.

Deelname aan deze workshop is € 7,50 incl. koffie/thee. Wilt u het museum bezoeken? De toegangsprijs voor het museum is € 5,25 Vrienden van het museum, houders van de Museumkaart of Rotterdam Pas betalen geen entree.

De workshop vindt plaats op 22 november in Museum Hoeksche Waard, ’t Hof van Assendelft, Hofweg 13, 3274 BK Heinenoord. De workshop is van 13.00 – 16.00 uur

LET OP: er geldt een maximum van 15 personen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.