Het verhaal van Roparunner Joram Visser en aankondiging Benefietconcert om geld op te halen voor mensen met kanker

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Mijn naam is Joram Visser, ben 22 jaar oud en woon in Numansdorp. Al een aantal jaren staat de dweilband van muziekvereniging Volharding Korendijk op tweede Pinksterdag in Oud-Beijerland de Roparunners aan te moedigen. Op 4 oktober 2018 is mijn oma overleden en op 24 januari 2019 is mijn opa overleden aan de vreselijke ziekte kanker. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen heb ik besloten om zelf mee te doen aan de Roparun. In 2020 sta ik als fietser aan de start van de Roparun met team 264, ” één team, één taak”.

Joram Visser uit Numansdorp – Foto Prive

Wat ik zo mooi vind aan de Roparun is dat men zich hierbij inzet om het leven van mensen met kanker te verbeteren. Denk hierbij aan pruiken, koppelbedden, hospice en ga zo maar door. Naast de estafetteloop van ruim 500 km halen teams ook zo veel mogelijk geld op door de verkoop van loten en het organiseren van acties.

Op 20 december organiseert Muziek Vereniging Volharding Korendijk en Studio on Stage een benefiet concert in dorpshuis de Swaensvoet te Nieuw-Beijerland. De zaal is open vanaf 19:30 uur en de entree is gratis. De opbrengst van de vrijwillige bijdrage komt geheel ten goede aan de Roparun (team 264)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren