SSS wint in slotfase van VVOR

Foto SSS

KLAASWAAL – SSS hervatte de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen VVOR. De eerste minuut van de wedstrijd wordt er niet gevoetbald in het kader van zeg NEE tegen racisme!

Na deze minuut begint SSS goed en de eerste kans is dan ook voor SSS. Maar na een minuut of 10 zakt het spel van SSS in en neemt VVOR de overhand zonder echt grote kansen te creëren. Als SSS dan gevaarlijk dreigt te worden is er een overtreding nodig maar tot 2x toe weigert de scheidsrechter de bal op de stip te leggen. In de 35e minuut moet Geir Sizoo geblesseerd het veld verlaten en wordt hij vervangen door Jaimy Hamerslag. Net als je denkt dat SSS schadevrij de rust lijkt te halen is het VVOR dat de 0-1 op het bord zet.

Wat er in de rust gezegd is in de kleedkamer is onbekend maar SSS komt sterk uit de kleedkamer en het is vrijwel direct raak als een voorzet van Frank van der Linden in het doel gewerkt wordt door Feni Bileti en zo staat de stand weer gelijk. SSS gaat door en in de 55e minuut is het Luc van Leeuwen die SSS op een 2-1 voorsprong kopt. VVOR is het even helemaal kwijt en komt er zelden nog uit. In de 72e minuut is daar de eerste aanval van VVOR in de tweede helft en het is direct raak 2-2. Dennis den Haan is regelmatig het slachtoffer van diverse overtredingen en in de 77e minuut is er een tweede gele kaart en dus rood voor een verdediger van VVOR. In deze man meer situatie neemt SSS geen genoegen met 1 punt en gaat op zoek naar de volle winst. Een afstandsschot van Dennis den Haan wordt uit de kruising getikt door de VVOR keeper. De winnende treffer lijkt er toch te komen als in de 90e minuut de bal uit een scrimmage een halve meter over de doellijn gaat maar tot ieders verbazing ziet de scheidsrechter dit niet. De scheidsrechter trekt er nog wat blessuretijd bij en in de slotseconden geeft hij nog een vrije trap aan SSS net buiten het strafschopgebied en deze wordt door Dennis den Haan feilloos binnengeschoten: 3-2. De 3 punten blijven zodoende op Klaaswaal.

Volgende week wacht de derby uit tegen ’s-Gravendeel.

Opstelling SSS: Ricardo Minnes, Geir Sizoo (35e Jaimy Hamerslag), Delano Ignatia, Diejego Biekman, Edison Warner, Feni Bileti, Luc van Leeuwen, Dennis den Haan, Frank van der Linden, Ernesto Figueira Comojo en Max Pelkman