Kunstprijzen voor Hoeksche Waardse ondernemers tijdens het Ondernemersgala

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Ondernemers in de Hoeksche Waard organiseren op maandag 15 april het Ondernemersgala om ondernemers in het zonnetje te zetten voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. Het ondernemerschap in de Hoeksche Waard is van ongekende waarde voor de groei en de bloei van de regio. Het ondernemersgala is tevens bedoeld om elkaar te inspireren en te stimuleren.

Aan Stichting Dok-C, Hoekschewaards Platvorm voor kunst en cultuur is gevraagd om kunstenaars in de Hoeksche Waard uit te nodigen om voor dit evenement een kunstwerk te ontwerpen, waarbij vooral gedacht wordt aan een drie dimensionaal object dat tijdens het ondernemersgala als prijs zal worden uitgereikt.

Het gaat om een viertal prijzen te weten de ondernemersprijs, de startersprijs, de retailprijs en de social impact award prijs. Het kunstwerk zal bij elk ervan uitdrukking moeten geven aan de betekenis van de bijbehorende ondernemersgroep. Op de website “ondernemersgalahw.nl” is bij elke ondernemersgroep een korte toelichting gegeven waaruit de nodige inspiratie kan worden geput.

Kunstenaars die overwegen mee te doen kunnen zich uiterlijk 31 januari a.s. melden bij Eelse Bies, voorzitter van Stichting Dok-C. Voor vragen en nadere toelichting kan men ook bij hem terecht: Tel: 06 38928155 of per mail aan [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.